Jeep: Cherokee Trailhawk και νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της

Jeep: Cherokee Trailhawk και νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της

Συνωστισμός μοντέλων στο περίπτερο της Jeep στην 89η Έκθεση Γενεύης

Το περίπτερο της Jeep στην 89η Έκθεση Γενεύης θα είναι γεμάτο από πρεμιέρες για την αγορά της Ευρώπης, με τις νέες εκδόσεις "S" όλων των μοντέλων της γκάμας της αλλά και τα νέα Cherokee Trailhawk και Compass Night Eagle. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

Jeep Cherokee Trailhawk

Το Jeep Cherokee Trailhawk που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Απρίλιο, είναι η ικανότερη έκδοση του μεσαίου SUV για εκτός δρόμου διαδρομές. Το μοντέλο έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 220 mm (+20 mm), εκτός δρόμου ελαστικά 17", 5 επιλογές στυλ οδήγησης Selec-Terrain και σύστημα Jeep Active Drive Lock με κλείδωμα πίσω διαφορικού. Βελτιωμένες και οι γωνίες προσέγγισης 29,9 μοιρών, ράμπας 22,9 μοιρών και διαφυγής 32,2 μοιρών.

Jeep Cherokee Trailhawk

Ο κινητήρας 2.0 Turbo αποδίδει 270 PS και 40,8 kgm και συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και φυσικά το σύστημα τετρακίνησης της Jeep. Στο εσωτερικό βρίσκουμε σύστημα Uconnect με οθόνη 8.4", μια δεύτερη οθόνη 7" και ένα premium ηχοσύστημα με 9 ηχεία και subwoofer. Τέλος, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αισθητήρες παρκαρίσματος, Adaptive Cruise Control, Active Speed Limiter, Forward Collision Warning Plus με αναγνώριση πεζών, Advanced Brake Assist, Lane Departure Warning Plus, Blind Spot Monitoring, Rear Cross-Path Detection, Keyless Enter-N-Go και Parallel & Perpendicular Park Assist.

Jeep Compass

Το Jeep Compass Night Eagle είναι μια νέα έκδοση του C-SUV με πιο σπορ χαρακτήρα και πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που διατίθεται ήδη για παραγγελία. Εξωτερικά, το μοντέλο έχει ένα σκοτεινό look με απόχρωση Laser Blue, ζάντες 19" και διάφορες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, βρίσκουμε σύστημα Uconnect 8,4" με navigation, κάμερα οπισθοπορείας ParkView και υποβοήθηση παρκαρίσματος. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο κινητήρας 1,4 λίτρων με απόδοση 140 PS που συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Jeep Renegade S

Το Jeep Renegade "S" βασίζεται στην κορυφαία έκδοση Limited και διαθέτει απόχρωση Alpine White, μαύρη οροφή, ζάντες 19" σε Granite Crystal, φωτιστικά σώματα LED και λεπτομέρειες σε Low Gloss Granite Crystal.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε premium καθίσματα με ραφές σε ασημί χρώμα, δερμάτινο τιμόνι, οθόνη 8,4" με το σύστημα Uconnect και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, διζωνικό κλιματισμό κ.α.

Όσο για τους κινητήρες, υπάρχουν οι 1.3 Turbo T4 με απόδοση 150 PS ή 180 PS που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 Multijet II με το εξάρι μηχανικό ή το εξάρι DDCT αλλά και ο 2.0 Multijet II 4x4 με το αυτόματο 9 σχέσεων.

Jeep Compass S

To Jeep Compass "S" έχει απόχρωση Pearl White με μαύρη οροφή, φώτα Bi-Xenon, ζάντες 19" και λεπτομέρειες σε Low Gloss Granite Crystal. Η καμπίνα έχει επενδύσεις από μαύρο δέρμα με ραφές σε ασημί χρώμα, κεντρική κονσόλα από Gun Metal, το σύστημα Uconnect με οθόνη 8,4", ηχοσύστημα Beats και ηλεκτρικά καθίσματα με 8 ρυθμίσεις.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 2.0 Multijet με 170 PS, τον 1.4 σε εκδόσεις με 140 PS και 170 PS, τον 1.6 Multijet II με 120 PS και τον 2.0 με 140 PS ή 170 PS. Εκτός Ευρώπης θα διατεθεί και ο 2.4 με 150 PS ή 175 PS.

Jeep Cherokee S

Το Jeep Cherokee "S" έχει απόχρωση Pearl White με πλαστικά προστατευτικά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες 19" και μικρές λεπτομέρειες σε Granite Crystal Metallic.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από Nappa leather, Uconnect με οθόνη 8.4". Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Active Speed Limiter, Forward Collision Warning Plus με αναγνώριση πεζών, Advanced Brake Assist, Lane Departure Warning Plus, Blind Spot Monitoring, Rear Cross-Path Detection, Keyless Enter-N-Go, αισθητήρες παρκαρίσματος και το σύστημα Parallel & Perpendicular Park Assist.

Jeep Cherokee S

Ο κινητήρας 2.0 Turbo με 270 PS συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης, συμπληρώνοντας τη γκάμα του Cherokee στην αγορά της Ευρώπης.

Μια αντίστοιχη έκδοση "S" ανακοινώθηκε και για το Grand Cherokee Limited, με αισθητικές αναβαθμίσεις, πλούσιο εξοπλισμό, τον κινητήρα 3.0 V6 Common Rail 250 PS και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, χωρίς όμως να δημοσιευθεί κάποια φωτογραφία του.

Jeep Mopar

Τέλος, η Jeep παρουσιάζει στη Γενεύη και μια πλόυσια γκάμα από αυθεντικά αξεσουάρ της Mopar για όλα τα μοντέλα της, με πρωταγωνιστές δύο ειδικές εκδόσεις του Wrangler Rubicon και το εικονιζόμενο Jeep Renegade που διαθέτει εξωτερική απόχρωση Bikini, λεπτομέρειες σε Subshine Grey και δέρμα Polar Plunge στο εσωτερικό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube