Jaguar F-Pace: Από τους πάγους της Σουηδίας στην έρημο του Ντουμπάι [video]

Jaguar F-Pace: Από τους πάγους της Σουηδίας στην έρημο του Ντουμπάι [video]

Συνεχίζονται οι δοκιμές για το νέο crossover που θα δούμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης έχει περάσει το νέο crossover της Jaguar που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
 
Η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τις τελευταίες δοκιμές του νέου της μοντέλου, που ξεκίνησαν πριν από καιρό στην παγωμένη βόρεια Σκανδιναβία και ολοκληρώνονται στην καυτή έρημο του Ντουμπάι.
 
 
Το αυτοκίνητο έρχεται να τοποθετηθεί απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους όπως είναι η Porsche Macan και η BMW X4Σχεδιαστικά το DNA της Jaguar είναι εμφανές και είναι αυτό που όλοι περίμεναν. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαστάσεις, η Jaguar F-Pace θα έχει μήκος λίγο μικρότερο των 5 μέτρων και επομένως θα τοποθετείται σε κλίμακα λίγο πιο κάτω από το «συγγενές» Evoque.
 

 
Ωστόσο η εταιρεία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει κάποια στοιχεία σε ό,τι αφορά στους κινητήρες. Οι πληροφορίες μιλούν για τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, που ανήκουν στη νέα γενιά κινητήρων Ingenium της Jaguar Land Rover. Στις κορυφαίες εκδόσεις οι πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη υπερτροφοδοτούμενων V6 και V8 των 3,0 και 5,0 λίτρων, αντίστοιχα.
 
Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων πληροφοριών και έως τότε ας δούμε το βίντεο από τις δοκιμές του αυτοκινήτου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube