IAA 2017: Πάτησε Ευρώπη το ανανεωμένο Honda Jazz

IAA 2017: Πάτησε Ευρώπη το ανανεωμένο Honda Jazz

Αισθητικές διαφορές, αναβάθμιση εξοπλισμού και νέος κινητήρας 1,5 λίτρων.

Η Honda ανανέωσε πρόσφατα το Jazz και αυτές τις μέρες φιγουράρει στο εκθεσιακό περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας στη Φρανκφούρτης.

Οι διαφορές του ανανεωμένου εντοπίζονται στον ανασχεδιασμό των προφυλακτήρων και των φώτων, καθώς και τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού με πιο επίκαιρα χαρακτηριστικά.

Ο εξοπλισμός απέκτησε πλέον cruise control, αυτόματη λειτουργία φώτων και σύστημα Emergency City Braking με κάμερα. Οι πλούσιες εκδόσεις του ανανεωμένου Jazz διαθέτουν πλέον αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7”, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, σύστημα ειδοποίησης για επικείμενη πρόσκρουση, σύστημα ειδοποίησης για αθέλητη αλλαγή λωρίδας και αναγνώριση των πινακίδων του ΚΟΚ.

Στην γκάμα κινητήρων, τα νέα αφορούν τη νέα έκδοση βενζινοκινητήρα με τον 4κύλινδρο 1.5 i-VTEC που εφοδιάζει και το HR-V, και αποδίδει 130 ίππους και 15,8 kgm ροπή. Όπως συμβαίνει και με την έκδοση με τον 1.3, έτσι και η νέα με τον 1.5 συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο CVT, ενώ σύμφωνα με την Honda χρειάζεται 5,4 lt βενζίνης για κάθε 100 km.

Η εμπορική καριέρα του ανανεωμένου Jazz θα ξεκινήσει προς τα τέλη του έτους, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται στις αρχές του 2018.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube