Η Volvo θα εξελίξει σπορ ηλεκτροκίνητα και υβριδικά μοντέλα

Η Volvo θα εξελίξει σπορ ηλεκτροκίνητα και υβριδικά μοντέλα

Μεγάλες βλέψεις για τις σπορ εκδόσεις και το τμήμα Polestar.

Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Geely, Shufu Li, αρνήθηκε τις πρόσφατες φήμες ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να αγοράσει τη Lotus, άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον θα έρθουν περισσότερα σπορ μοντέλα Volvo.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Volvo S90 Excellence, ο κ. Li ανέφερε ότι του αρέσει η οδήγηση και ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει μια πίστα οδήγησης και δοκιμών που θα είναι έτοιμη του χρόνου. Όταν ρωτήθηκε για το εάν η πίστα θα φτιαχτεί για προσωπική του ευχαρίστηση ή για την εξέλιξη μοντέλων Volvo, ανέφερε ότι η νέα πίστα θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Δοκιμάζουμε το Volvo S90 D5 AWD

Ως απάντηση στις δηλώσεις του κ. Li, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Hakan Samuelsson είπε ότι «Ένας κατασκευαστής premium αυτοκινήτων πρέπει επίσης να αναπτύξει συναισθηματική αξία για να δικαιολογήσει την υψηλότερη τιμή των αυτοκινήτων του. Και εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι και η Polestar

«Έχουμε αγοράσει την Polestar και πρόκειται να την μετατρέψουμε σε κατασκευαστή σπορ premium μοντέλων επιδόσεων. Θα δώσουν έμφαση προς την ηλεκτροκίνηση και θα παρέχουν υψηλές επιδόσεις στους πελάτες μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube