Η Toyota θα παρουσιάσει τη νέα Supra με τα σήματα της Gazoo Racing

Η Toyota θα παρουσιάσει τη νέα Supra με τα σήματα της Gazoo Racing

Το υβριδικό σούπερκαρ της Toyota θα λανσάρει το «πολιτικό» τμήμα της Gazoo Racing.

Η Toyota θα παρουσιάσει το 2018 τη νέα Supra με τα σήματα του νεοϊδρυθέντος τμήματος αυτοκινήτων επιδόσεων της Gazoo Racing.

Το αφεντικό της Gazoo Racing, Koei Saga, είπε κατά τη διάρκεια του Rally Monte Carlo στους Άγγλους συναδέλφους μας ότι η δημιουργία ενός τόσο ξεχωριστού και εμβληματικού μοντέλου όπως η Supra, αποτελούσε όνειρό του, ενώ ανέφερε ότι το τμήμα αυτοκίνητων επιδόσεων της Gazoo Racing κάνει ήδη χρήση της υβριδικής αγωνιστικής τεχνολογίας του ιαπωνικού κολοσσού.

Ο Saga απέφυγε να αποκαλύψει ποιο θα είναι το κορυφαίο μοντέλο του τμήματος αυτοκινήτων δρόμου της Gazoo, αλλά νωρίτερα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η επερχόμενη Supra θα αποτελεί μέρος της νέας γκάμας. Εάν θα ονομάζεται Gazoo Supra ή Toyota Supra Gazoo, παραμένει άγνωστο.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του είπε ότι έχουν στα σκαριά κι άλλα υβριδικά μοντέλα, τονίζοντας έτσι την σημασία που έχει η υβριδική τεχνολογία για το νεοϊδρυθέν τμήμα της Gazoo.

Το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που θα πωλείται στην Ευρώπη με τα σήματα της Gazoo Racing είναι το νέο σπορ Yaris των 210 ίππων που θα κάνει την εμφάνισή του στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

[Πηγή Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube