Η Renault χαιρετά τη Laguna και μας συστήνει το Talisman [video]

Η Renault χαιρετά τη Laguna και μας συστήνει το Talisman [video]

H Renault θα αποκαλύψει στις 6 Ιουλίου το μοντέλο που θα αντικαταστήσει στη γκάμα της τη Laguna και το Latitude και μας προϊδεάζει για αυτό με ένα video.

Η Renault θα δείξει την ερχόμενη εβδομάδα το νέο μεσαίο οικογενειακό της, το Talisman, που εισάγοντας ένα νέο όνομα στη γκάμα της γαλλικής φίρμας θα έρθει να αντικαταστήσει τα Laguna και Latitude.

Το νέο όνομα, όπως τονίζει η Renault, προσδίδει ένα αίσθημα ασφάλειας και ισχύος. Παράλληλα είναι πιο εύηχο και ταιριάζει περισσότερο σε ένα μοντέλο, που όπως αφήνει να εννοηθεί η γαλλική φίρμα, θα επικεντρώνεται στην ικανοποίηση του οδηγού μέσω της οδικής συμπεριφοράς του.

Φωτογραφίες του νέου μοντέλου δεν έχουν βγει στην ακόμα στην επιφάνεια και το μόνο video που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει ελάχιστα για το Talisman, όπως την κομψή ένωση του καπό με τη μάσκα, τις ιδιαίτερα σχεδιασμένες ζάντες και τα λεπτά πίσω φωτιστικά σώματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πάντως, το νέο Talisman θα είναι ελαφρά μεγαλύτερο από τη Laguna και θα κυκλοφορήσει μόνο σε σεντάν και στέισον βάγκον εκδόσεις. Δεν υπάρχει αναφορά για κουπέ έκδοση, γεγονός που φανερώνει ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης για την κουπέ Laguna.

Το Talisman βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF (Common Module Family), την οποία μοιράζεται η Renault με τη Nissan, και θα έχει σύστημα τετραδιεύθυνσης. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην οδική συμπεριφορά, την άνεση, την ποιότητα των υλικών και τον εξοπλισμό, με τον τελευταίο να περιλαμβάνει μέχρι και Head Up Display, όπως διακρίνεται και στο video.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube