Η Peugeot βλέπει θετικά εκδόσεις GTi για τα crossover της

Η Peugeot βλέπει θετικά εκδόσεις GTi για τα crossover της

Εάν η αγορά οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση, η γαλλική εταιρεία είναι πρόθυμη να παρουσιάσει σπορ εκδόσεις των 2008 και 3008.

«Η στρατηγική της εταιρείας μας είναι να έχει εκδόσεις GT, GT Line και GTi σε ολόκληρη τη γκάμα της», δήλωσε ο επικεφαλής της ανάπτυξης των μοντέλων της Peugeot, Laurent Blanchet.

Η γαλλική εταιρεία έχει αποδείξει ότι ξέρει να φτιάχνει με επιτυχία GTi, οπότε το μόνο που μένει είναι να αποδειχτεί πως η αγορά έχει χώρο για τέτοιες εκδόσεις των 2008 και 3008.

Διαβάστε ακόμα Test drive: Peugeot 308 GTi 270

Πιο αβέβαιη πάντως είναι η απόφαση για το δεύτερο (μπορείτε να το δείτε στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία), αφού για το 2008 το Nissan Nismo RS (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ) έχει ήδη δείξει το δρόμο.

Είναι γνωστό ότι η Peugeot πειραματίζεται σε διάφορα συστήματα τετρακίνησης, όμως καθότι δεν έχουν σπορ προσανατολισμό πιθανότατα τα 2008 και 3008 GTi –εάν κι εφόσον υπάρξουν- θα είναι προσθιοκίνητα.

Διαβάστε ακόμα Test drive: Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport

Κάτω από τις εκδόσεις GTi που θα είναι οι κορυφαίες της γκάμας για κάθε μοντέλο, θα υπάρχουν οι GT και GT Line, με αναβαθμισμένη αισθητική, καλύτερο εξοπλισμό και λίγο πιο σπορ ρύθμιση στην ανάρτηση.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube