Η νέα BMW X6 M γυρνάει το παλιό ‘Ring σε χρόνους M3 E92

Η νέα BMW X6 M γυρνάει το παλιό ‘Ring σε χρόνους M3 E92

Ανεπίσημα σπάει και το ρεκόρ του ταχύτερου SUV στο ‘Ring που έχει η Range Rover με το SVR.

Σύμφωνα με δηλώσεις του project leader των δύο νεότερων μοντέλων της σειράς M, Herbert Bayerl, στον γερμανικό τύπο, η νέα BMW X6 M γυρνάει το παλιό ‘Ring σε χρόνους M3 E92 Coupe.

Η BMW M3 E92 Coupe είχε γυρίσει τον Δεκέμβριο του 2007 το παλιό ‘Ring σε 8’05” και εάν η δήλωση αληθεύει, τότε το νέο SAC της Μ σπάει το ρεκόρ της Range Rover. Το Range Rover SVR των 550 ίππων έγραψε χρόνο 8’14” στο παλιό ‘Ring κατακτώντας πριν μερικούς μήνες τον τίτλο του ταχύτερου SUV παραγωγής. Επιπλέον, πέρα από τα 9 sec διαφορά που έχει από το SVR, η νέα X6 M γυρνάει την πίστα και 19 sec ταχύτερα από την προκάτοχο της.

Ακόμα, ο κ. Bayerl ανέφερε ότι: «H νέα X6 M των 575 ίππων έχει γυρίσει την πράσινη κόλαση κατά την διάρκεια δοκιμών πολύ ταχύτερα από το SVR, σπάζοντας αρκετές φορές το ρεκόρ της Range Rover. Και όλα αυτά χωρίς να προσθέσουμε ειδικά εξαρτήματα ή μηχανικά μέρη για να πάμε πιο γρήγορα».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν θα σπάσουν και επίσημα τον χρόνο και ταυτόχρονα το ρεκόρ της Range Rover, ο κ. Bayerl απάντησε χαμογελώντας «Αυτό θα το αφήσουμε για εσάς».

[Πηγή: sport auto]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube