Η Land Rover ανακοινώνει το νέο Defender

Η Land Rover ανακοινώνει το νέο Defender

Η Land Rover ξεκίνησε τελικά την καμπάνια teasing για τη νέα γενιά του Defender, που θα λανσαριστεί με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, αλλά και εγκαταλείποντας το μοτέρ V8.

Το τελευταίο Land Rover Defender είχε αποκτήσει πρόσβαση σχεδόν σε κάθε κινητήρα που μπορούσες να φανταστείς: Τέσσερις, πέντε, έξι και οκτώ κύλινδροι για την πιο ισχυρή έκδοσή του, τη Works. Το θρυλικό βρετανικό 4x4, που έχει κερδίσει τη φήμη του με την επιβεβαίωση των τρομερών ικανοτήτων του μέσα σε επτά δεκαετίες, είναι προφανές ότι στη νέα του εκδοχή αποτελεί και πάλι ένα σφόδρα αναμενόμενο κομμάτι για τους λάτρεις του είδους. 

Ωστόσο, φημολογείται ότι το νέο Defender θα περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές που θα ξεκινούν από την υιοθέτηση ανεξάρτητων αναρτήσεων και θα φτάνουν μέχρι την εγκατάλειψη των μεγάλων κινητήρων, με ταυτόχρονη την άφιξη ενός νέου δίλιτρου 4κύλινδρου τουρμποντίζελ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Land Rover: Αποκατάσταση του ορίτζιναλ Series I R01 [video]

Το νέο Defender θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με δύο μεταξόνια: 3πορτο και 5πορτο. Η βρετανική φίρμα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser που μας δίνει ένα ραντεβού το 2019 για να το ανακαλύψουμε, αλλά και ότι θα μπορούσαμε να μάθουμε περισσότερα μέχρι το τέλος του χρόνου. Με την καμπάνια του teasing λοιπόν να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, η πιθανότερη ημερομηνία για να γνωρίσουμε επίσημα το νέο Defender είναι η προσεχής άνοιξη. Και πάντως όχι στο Salon de l’Automobile της Γενεύης, τον Μάρτιο που μας έρχεται, καθώς η Jaguar Land Rover αποφάσισε να μην παραστεί στο ελβετικό Σαλόνι Αυτοκινήτου.
Land Rover Defender 2019

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube