Η LaFerrari σύντομα και Spider

Η LaFerrari σύντομα και Spider

Η ανοιχτή έκδοση της Ferrari LaFerrari είναι έτοιμη να εμφανιστεί στους πιο εκλεκτούς πελάτες της φίρμας.

Οι φήμες για την παρουσίαση μιας ανοιχτής έκδοσης της Ferrari LaFerrari πρωτοεμφανίστηκαν πριν ακόμα κυλίσει τις ρόδες της στον δρόμο η κλειστή. Και τώρα φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο επίσημα από την εταιρία, το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαρτίου η Ferrari μάλλον διοργάνωσε μια μυστική -για τα μέσα ενημέρωσης- εκδήλωση στην οποία κλήθηκαν οι καλύτεροι πελάτες της. Εκεί φαίνεται πως τους φανέρωσε τη νέα, ανοιχτή έκδοση της LaFerrari, ή τουλάχιστον έδωσε στοιχεία και πληροφορίες για εκείνη, μαζί με ένα όμορφο κουτί με τη μορφή της στο πάνω μέρος του. Κατά άλλους δεν υπήρχε τέτοια εκδήλωση, και το κουτί είναι η πρόσκληση για τη μελλοντική παρουσίαση της LaFerrari χωρίς οροφή.

Η ανοιχτή LaFerrari, που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα ονομαστεί τελικά Spider, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα παραχθεί σε ακόμα λιγότερα αντίτυπα από τα 499 της κλειστής έκδοσης, με τις επικρατέστερες πληροφορίες να μιλάνε σήμερα για 150. Υπάρχει πιθανότητα αυτό να είναι το μοντέλο με το οποίο θα εορταστούν τα 70 χρόνια από την παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου με το σήμα της Ferrari, της 125 S.

Μέχρι να αποκαλυφθεί επίσημα ή ακούσια η πραγματική ανοιχτή LaFerrari, δείτε μερικές εκδοχές που έχουν φτιάξει κάποιοι γραφίστες με φαντασία τα προηγούμενα χρόνια:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube