Η Honda δοκιμάζει στο Nϋrburgring το NSX Type R; [video]

Η Honda δοκιμάζει στο Nϋrburgring το NSX Type R; [video]

Τα δύο αυτοκίνητα που δοκιμάζονται σκληρά στο ’Ring είναι πολύ πιθανό να αφορούν την κορυφαία έκδοση του μοντέλου.

Οι κάμερες που πλέον καταγράφουν ό,τι γίνεται σχεδόν σε κάθε σημείο του Nϋrburgring, αυτή τη φορά ανέδειξαν ένα ζευγάρι Honda NSX να δοκιμάζεται πολύ σκληρά μέσα στην πίστα.

Προφανώς το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι ότι σηματοδοτούν την απαρχή της εξέλιξης της κορυφαίας έκδοσης Type R του μοντέλου, την οποία η εταιρεία είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ως πιθανή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το Honda NSX του 2016

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε και στο video με πιο προσεκτική παρατήρηση, το ασημένιο αυτοκίνητο έχει μια κεραία καταγραφής δεδομένων στην οροφή του ενώ το μαύρο κάτι αντίστοιχο στο κάλυμμα του κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Οι φήμες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκδοση του NSX οργιάζουν ουσιαστικά από τότε που παρουσιάστηκε το μοντέλο, με μερικές μάλιστα να κάνουν λόγο για κατάργηση όλων των ηλεκτρικών κινητήρων της κανονικής έκδοσης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μείωση του βάρους, ωστόσο είναι ένα μάλλον τραβηγμένο σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type 2017

Όπως και να έχει, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμές της Honda και παράλληλα ελπίζουμε οι πληροφορίες να επαληθευτούν.

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube