Η BMW τα βάζει με τη Mercedes-Benz και την Αστυνομία

Η BMW τα βάζει με τη Mercedes-Benz και την Αστυνομία

Μια εργοστασιακή και καμουφλαρισμένη BMW 7 Series 2016 χτύπησε ένα Mercedes-Benz Sprinter της Αστυνομίας, στη Στουτγάρδη στη Γερμανία.

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ο δοκιμαστής οδηγός μιας BMW 7 Series της επόμενης γενιάς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν απρόσεχτος με αποτέλεσμα να επιπέσει σε ένα Mercedes-Benz Sprinter της τοπικής Polizei της Στουτγάρδης, παρόλο που το τελευταίο είχε φώτα και σειρήνα αναμμένα.

Οι τρεις αστυνομικοί που επέβαιναν στο Sprinter και ο οδηγός της BMW τραυματίστηκαν ελαφρότατα και δεν χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Το αστυνομικό αυτοκίνητο έτρεχε να επέμβει σε μια ληστεία σε εξέλιξη, οπότε είχε όλα τις οπτικές ειδοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για την περίσταση σε λειτουργία. Παρόλα αυτά ο οδηγός-δοκιμαστής της 7 Series 2016 δεν το πρόσεξε διασχίζοντας τη διασταύρωση και εμβόλισε το Sprinter, ανατρέποντάς το.

Οι ζημιές ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα υπολογίζονται στις €150.000, μολονότι είναι δύσκολο κάποιος να τις υπολογίζει επακριβώς, καθώς η 7άρα ήταν φορτωμένη με πανάκριβο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε δοκιμές εξέλιξης.

Να θυμίσουμε ότι η BMW 7 Series 2016 Βρίσκεται ήδη από την προηγούμενη άνοιξη σε εντατικό ρυθμό δοκιμών σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και φυσικά στο Nürburgring Norschleife [videos].

[Πηγή focus.de]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube