Η Alfa Romeo Giulia Coupé έρχεται στο τέλος του 2018

Η Alfa Romeo Giulia Coupé έρχεται στο τέλος του 2018

Ως απάντηση στις αντίστοιχες προτάσεις του γερμανικού ανταγωνισμού, η Alfa ετοιμάζει την coupe έκδοση της Giulia.

H πολυαναμενόμενη κουπέ εκδοχή της Giulia θα λανσαριστεί μέσα στο 2018, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Automotive News

Για την Alfa Romeo η δημιουργία μιας δίπορτης Giulia με κουπέ αμάξωμα είναι το λογικό επόμενο βήμα. Για να υπογραμμίσει τόσο την σπορ πτυχή της προσωπικότητας του μοντέλου, όσο και τον γοητευτικό του χαρακτήρα. Άλλωστε, όλος ο γερμανικός ανταγωνισμός διαθέτει τέτοια μοντέλα: η BMW την Σειρά 4, η Mercedes-Benz την C-Class Coupe και η Audi το A5 Coupe.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε πίστα και δρόμο [video]

Ήδη από τον Φεβρουάριο φέτος υπήρχαν πληροφορίες ότι η κουπέ Giulia θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το 2017, στην έκθεση του περασμένου Μάρτη κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ίσως όμως την δείξουν στην προσεχή έκδοση του Σαλονιού της Γενεύης, τον Μάρτη του 2018, ώστε οι πωλήσεις  να αρχίσουν στο τέλος του έτους.

Στην γκάμα των κινητήρων και στην διάταξη των βασικών μηχανικών μερών (ανάρτηση / μετάδοση) δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Μια μικρή διαφοροποίηση στο βάρος, λόγω του ανασχεδιασμού, δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιαστικά τα οδηγικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

Προ ημερών είχαμε πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης της μεγάλης μπερλίνας της Alfa, αυτής που θα ανταγωνίζεται την BMW Σειρά 5 και την Mercedes E-Class. Ένα μοντέλο με εντελώς διαφορετική στόχευση, καθοριστικής σημασίας (μαζί με την Stelvio) για την επανένταξη και εδραίωση της Alfa στην αγορά των premium.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube