Hyundai: Με τρικύλινδρο χιλιάρη τούρμπο κινητήρα το i20 Sport

Hyundai: Με τρικύλινδρο χιλιάρη τούρμπο κινητήρα το i20 Sport

Η πιο ισχυρή έκδοση του μικρού της Hyundai θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία

Ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1.000 κυβικών τούρμπο με ισχύ 120 ίππων και ροπή 17,32 Kgm θα κρύβει κάτω από το καπό του το νέο Hyundai i20 Sport.

Πρόκειται για την πιο δυνατή έκδοση του i20 που θα έρθει να δώσει μια διαφορετική αίγλη (και την απαραίτητη ώθηση στις πωλήσεις) του i20. Αλλωστε ο χαρακτηρισμός sport που συνοδεύει τη συγκεκριμένη έκδοση, σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση δίνει και το στίγμα του κοινού στο οποίο απευθύνεται η συγκεκριμένη έκδοση. 

Χρώμα λευκό, με μπλε… πινελιές, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα, νέα αεροτομή πίσω και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών κοσμούν το 5θυρο αμάξωμα του ξεχωριστού αυτού i20. 

Η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει επίσημα επιδόσεις και το μόνο που έχει πει είναι πως ο νέος κινητήρας θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Αγνωστη παραμένει και η ημερομηνία διάθεσής του στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο το γεγονός ότι στη Γερμανία έχει ανακοινωθεί η τιμή του (19.990 ευρώ) δείχνει πως το λανσάρισμά του δεν απέχει χρονικά και τόσο πολύ…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube