H BMW M2 CS στο όριο, στο Ring φυσικά [video]

H BMW M2 CS στο όριο, στο Ring φυσικά [video]

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της ελαφρώς καμουφλαρισμένης Μ2, με τις πιθανότητες για μια πιο καυτή έκδοση να είναι αυξημένες.

Καθώς η BMW M2 φτάνει στο μέσο του κύκλου ζωής της, το εργοστάσιο ετοιμάζει μια μικρής έκτασης αισθητικής ανανέωση. Και ταυτόχρονα, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται μια πιο ισχυρή, σκληροπυρηνική έκδοση.

Ή μήπως δύο; Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, η BMW έχει στη διάθεσή της τόσο το λογότυπο CS όσο και το GTS. Αν το εργοστάσιο ακολουθήσει το παράδειγμα της M4, υπάρχει χώρος για δύο εκδόσεις: μία ισχυρότερη, με κάποιες αναβαθμίσεις σε φρένα και ανάρτηση που να διατηρεί τον πολιτισμένο χαρακτήρα για χρήση στο δρόμο, όπως η M4 CS. Και μια πιο ακραία, ελαφρωμένη, για την πίστα όπως η Μ4 GTS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την BMW M3 στο Grossglockner [video]

Για την Μ2 CS που όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή που θα προηγηθεί, οι πηγές αναφέρουν ότι θα δεχτεί μια γενναία αναβάθμιση, με τον μονοτούρμπινο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα να δίνει τη θέση του στο διτούρμπινο των M3/M4, με ελαφρώς μειωμένη απόδοση στους 400 περίπου ίππους, ώστε να μην κανιβαλίζονται οι Μ μεταξύ τους. Αυτή την εποχή το ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο συνεχίζει το πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης στο Nürburgring.  

[Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube