H BMW ετοιμάζει Competition Package για την Μ2

H BMW ετοιμάζει Competition Package για την Μ2

Έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει κάποια μελλοντικά σχέδια της BMW. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια πιο καυτή έκδοση M2.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η BMW ετοιμάζει την έκδοση CS της M2 ενώ είναι πιθανή και μια έκδοση GTS με 450 ίππους από τον κινητήρα των M3 / M4. Ένα έγγραφο που διέρρευσε και έπεσε στα χέρια του αμερικάνικου Car and Driver αποκαλύπτει ότι θα υπάρξει και Competion Package.

Το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο SupraMkV.com δεν αναφέρει τεχνικά στοιχεία για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το Competition Package. Αλλά επιβεβαιώνει την ύπαρξη του. Θα διατίθεται σε Ευρώπη και Αμερική, σε συνδυασμό τόσο με το χειροκίνητο όσο και με το Μ-DCT κιβώτιο. Η BMW διαθέτει ήδη Competition Package για τις Μ3 / Μ4 το οποίο αυξάνει την ισχύ κατά 25 άλογα, ενώ περιλαμβάνει και μικρές βελτιώσεις για το σασί: διαφορετικά ελατήρια, νέο καλιμπράρισμα για την ηλεκτρομηχανική κρεμαγέρα και το ενεργό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, διαφορετικές ζάντες.

Δείτε ακόμη Η BMW M2 CS δοκιμάζεται στο 'Ring [video]
Διαβάστε ακόμη Οι BMW M3 και M4 με Competition Package

Η Μ2 με το Competition Package τοποθετείται ανάμεσα στην απλή έκδοση και στην πολυαναμενόμενη CS, τόσο σε τιμή όσο και σε απόδοση. Η Μ2 CS λέγεται ότι θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2018, αφού παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Για το Competition Package δεν υπάρχει ανάλογη πληροφόρηση.


Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube