Φρεσκάρισμα ουσίας για το Tesla Model S

Φρεσκάρισμα ουσίας για το Tesla Model S

Λίγες μέρες μόλις μετά την παρουσίαση του Model 3

Λίγες μόλις ημέρες μετά την παρουσίαση του «μικρού» Model 3, η Tesla παρουσίασε την φρεσκαρισμένη μορφή του Model S.
 
Οι σχεδιαστές φρόντισαν και έδωσαν μια πιο «καθαρή» μορφή στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, σχεδιάζοντας από την αρχή τον προφυλακτήρα, τη μάσκα που τώρα είναι μικρότερη αλλά και τα φωτιστικά σώματα που τώρα πλέον ενσωματώνουν και τους δείκτες πορείας (φλας).


 
Η εικόνα σε πολλούς θυμίζει το μεγαλύτερο Tesla X, αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που λένε πως τώρα το αυτοκίνητο είναι σαφώς πιο όμορφο από πριν.
 
Με την Tesla να μην έχει δώσει φωτογραφίες από το εσωτερικό, αρκούμεθα στις δικές της «διαβεβαιώσεις» που θέλουν το το σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα της καμπίνας να περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι Αμερικανοί δίνουν μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο σύστημα (το ονομάζουν ΗΕΡΑ) και ισχυρίζονται ότι μπορεί να κατακρατήσει το 99,97% των βλαβερών σωματιδίων που εισέρχονται μέσω του κλιματισμού στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

 
Το εσωτερικό του νέου Tesla θα προσφέρεται σε αποχρώσεις Figured Ash Wood και Dark Ash Wood.
Σε ό,τι αφορά στην ουσία, στις κινητήριες μονάδες δηλαδή, η Tesla δεν ανακοινώνει αλλαγές, με μόνη εξαίρεση την τοποθέτηση ενός ταχύτερου φορτιστή των συσσωρευτών ενέργειας (48 έναντι 40 amp).

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube