Φωτογραφία-teaser για το νέο VW Passat

Φωτογραφία-teaser για το νέο VW Passat

H Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία-teaser του επερχόμενου Passat.

Τα ανασχεδιασμένα Passat και Passat Variant αναμένονται να διαθέτουν πιο σπορ εικόνα και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο προσεχές Mondial de l’ Automobile, στο Παρίσι, τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την VW, η όγδοη γενιά του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου θα είναι εντελώς νέα και θα διαθέτει μια πληθώρα από σύγχρονα συστήματα και τεχνολογίες, έτσι ώστε να συνεχίσει την πετυχημένη εμπορική καριέρα των προκατόχων του που μέσα σε 41 χρόνια έχουν πουλήσει πάνω από 23 εκατ. κομμάτια.

Χάρη στη χρήση νέων ελαφρύτερων υλικών, το νέο Passat θα είναι 85 kg ελαφρύτερο και έως 20% πιο οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου.

Το highlight της γκάμας κινητήρων της όγδοης γενιάς Passat είναι ο νέος δίλιτρος TDI BiTurbo που αποδίδει 240 PS και 51,0 kgm ροπής από τις 1.750 rpm και συνδυάζεται αποκλειστικά με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG επτά ταχυτήτων και τετρακίνηση 4MOTION. Η γκάμα θα περιλαμβάνει ακόμα και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, με αυτονομία αμιγώς ηλεκτροκινούμενη τα 50 km και συνδυασμένη με το θερμικό μοτέρ κάτι λιγότερο από 1.000 km.

Στην καμπίνα, αυτό που θα κλέβει την παράσταση είναι ο πίνακας οργάνων, που έχει αντικατασταθεί από μία TFT οθόνη 12,3”, στo πρότυπo του νέου TT. Επιπλέον θα υπάρχουν στοιχεία εξοπλισμού όπως το head-up display και σύγχρονο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων . Ακόμα, θα προσφέρεται και η τελευταία γενιά του συστήματος Park Assist που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να σταθμεύει το νέο Passat σε κάθετους χώρους χωρίς να είναι μέσα.

Από πλευράς εμφάνισης, όλα τα νέα Passat νέα, πιο σπορ μάσκα νε ενσωματωμένα φανάρια LED, ενώ και τα πίσω φώτα θε είναι της ίδιας τεχνολογίας.  

[Πηγή φωτογραφίας-teaser Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube