Έτσι θα μοιάζουν οι επιπλέον εκδόσεις του νέου Audi A1 Sportback

Έτσι θα μοιάζουν οι επιπλέον εκδόσεις του νέου Audi A1 Sportback

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του X-TOMI Design μας προϊδεάζουν για το μέλλον της γκάμας του νέου γερμανικού premium supermini.

Η δεύτερη γενιά του Audi A1 Sportback προσφέρεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα και βασίζεται στην πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα MQB A0. Η νέα πλατφόρμα χάρισε πιο ευρύχωρο εσωτερικό στο νέο Audi A1 Sportback, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους, ενώ βοήθησε στη μείωση του βάρους και την αύξηση της ακαμψίας.

Audi A1 Sportback X-TOMI 1

Στο άμεσο μέλλον θα δούμε επιπλέον εκδόσεις του νέου Audi A1 Sportback, όπως το RS1 (το κόκκινο), αλλά ο X-TOMI Design “φαντάστηκε” και μερικές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Audi, όπως μία 3θυρη έκδοση, ένα επαγγελματικό van, μία πρακτική Avant, μια crossover Allroad quattro, ένα sport sedan και φυσικά μία Clubsport quattro. Υπενθυμίζουμε ότι το ξεχωριστό Clubsport quattro της προηγούμενης γενιάς είχε παρουσιαστεί το 2011 και φόραγε τον 5κύλινδρο 2.5 με 505 ίππους και 67,3 kgm ροπή. Η κίνηση μοιραζόταν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων, και οι μετρήσεις του εργοστασίου ανέφεραν 0-100 km/h σε 3,7” και 0-200 km/h σε 10,9”.

Audi A1 Sportback X-TOMI 2

Προς το παρόν, η γκάμα κινητήρων του νέου Audi A1 Sportback διαθέτει αποκλειστικά βενζινοκίνητες επιλογές με απόδοση από 95 έως 200 ίππους. Όλοι οι κινητήρες έχουν άμεσο ψεκασμό, τούρμπο και φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων, και συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο S tronic 7 σχέσεων. Η έκδοση με τους 200 ίππους συνοδεύεται αποκλειστικά με 6άρι S tronic.

Audi A1 Sportback X-TOMI 3

Audi A1 Sportback X-TOMI 4

Audi A1 Sportback X-TOMI 5

Audi A1 Sportback X-TOMI 6

[Πηγή: Carscoops, X-TOMI Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube