Έτσι ακούγεται η νέα μπερλινέτα της Αlpine [video]

Έτσι ακούγεται η νέα μπερλινέτα της Αlpine [video]

Ένα μικρό ηχητικό video μας δίνει ένα σαφές άκουσμα για το πώς ηχεί το 4κύλινδρο μοτέρ της μελλοντικής μπερλινέτας της Alpine.

Η Alpine μετρά αντίστροφα για την παρουσίαση της νέα μπερλινέτας της, αλλά η γαλλική εταιρεία που ανήκει στο γκρουπ της Renault, μέχρι στιγμής, δεν ήταν και ιδιαίτερα επικοινωνιακή για το θέμα.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δείχνουν ότι επιταχύνονται, καθώς έχουμε σήμερα την ευκαιρία να ακούσουμε τους πρώτους ήχους της εξάτμισης, αλλά όχι και να δούμε κάποια εικόνα.

Ακόμη κι αν η Alpine παραμένει μια δημοφιλής μάρκα μόνο στις παλιότερες γενιές, η κατασκευάστρια της μπερλινέτας Α110 διατηρεί την ίδια, την παλιά της ανεξαρτησία και κουλτούρα του σπορ και της οδηγικής ευχαρίστησης. Κάτι που θα μπορούσε να κάνει το καινούργιο μοντέλο της να σαγηνεύσει μια μεγάλη μερίδα δυνητικών αγοραστών, με την προϋπόθεση πως και η τιμή δεν θα ήταν τέτοια που θα οδηγήσει πιθανούς πελάτες της κατά Porsche μεριά.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, θα πρέπει να «αρκεστούμε» στο πρωτότυπο Vision, ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο που μας δίνει μια σαφή πρόγευση για το ποια θα είναι η τελική μορφή της μελλοντικής Alpine. Για τα υπόλοιπα, αντίθετα, χρειάζεται να δείξουμε υπομονή και να περιμένουμε την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης.

Μια παρουσίαση που πλησιάζει με ταχύ διασκελισμό, με την Alpine να προθερμαίνει ήδη την κατάσταση με αυτό το μικρό video που μας επιτρέπει να ακούσουμε τη «φωνή» της νέας μπερλινέτας. Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε (ή όχι) και να μας πείτε τι σκεφτόσαστε για την ηχητική απόδοση αυτού του 4κύλινδρου μοτέρ, με το ελαφρά ιδιαίτερο ηχόχρωμα στις χαμηλές στροφές.

[Πηγή Alpine]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube