Έτοιμο το νέο Hyundai i30 [video]

Έτοιμο το νέο Hyundai i30 [video]

Με τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών και ενός teaser video, η Hyundai μας παρουσιάζει τη νέα γενιά του i30, ενός «αυτοκινήτου για όλους».

Η επίσημη παρουσίαση της 3ης γενιάς του Hyundai i30 θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, όμως ήδη η κορεατική εταιρία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και ένα videο που το αποκαλύπτουν σε μεγάλο βαθμό.

Το νέο Hyundai i30 είναι εξ ολοκλήρου εξελιγμένο στην Ευρώπη, και σύντομα θα αποτελεί τον πυρήνα της γκάμας της εταιρίας. Οι άνθρωποι ψάχνουν όλο και περισσότερο αυτοκίνητα που να τους ικανοποιούν σε επίπεδο τεχνολογίας, διαφορετικότητας και πρακτικότητας, σύμφωνα με τη Hyundai. Το νέο i30 είναι το επόμενο βήμα της φίρμας προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας καλύτερο value for money, μια γκάμα δυνατών και οικονομικών κινητήρων, κορυφαία ασφάλεια και συνδεσιμότητα, έτσι ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η εξηλεκτρισμένη γκάμα Ioniq της Hyundai

Γι’ αυτό η Hyundai το χαρακτηρίζει ως «ένα αυτοκίνητο για όλους». Ο Peter Schreyer, διευθυντής σχεδιασμού της Hyundai, εξηγεί πώς προκύπτει αυτό: «Για τον σχεδιασμό του νέου i30 δεν λάβαμε υπόψιν μας μόνο έναν υποθετικό αγοραστή. Εστιάσαμε σε μια ευρεία γκάμα διαφορετικών ανθρώπων. Η σχεδίασή του αποτελεί εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας της Hyundai, με ρευστές γραμμές και εκλεπτυσμένες επιφάνειες που συνθέτουν ένα αμάξωμα που θυμίζει γλυπτό, και δίνουν διαχρονικότητα στην εμφάνιση. Στο νέο i30 λανσάρουμε και τη νέα μας εμπρός μάσκα, την Cascading grille». Σε ελεύθερη μετάφραση, τη μάσκα που ξεχειλίζει.

Καμία πληροφορία δεν δόθηκε προς το παρόν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις ή τις επιδόσεις του νέου i30. Ξέρουμε βέβαια ότι σε αυτή τη γενιά θα λανσαριστεί και η γρήγορη, σπορ έκδοσή του, η οποία θα ονομάζεται i30 N. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σίγουρα όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης του νέου μοντέλου, στις 7 Σεπτεμβρίου.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube