Έτοιμο και το νέο Datsun GO+ [video]

Έτοιμο και το νέο Datsun GO+ [video]

Σε συνέχεια μιας ανακοίνωσης της Datsun προ δύο εβδομάδων, η αναβιώσασα εταιρεία αποκάλυψε το GO+, την πολυμορφική έκδοση του Go χάτσμπακ.

Μακράν από το χαρακτηρισμό του κομψού αυτοκινήτου, το Datsun Go+ είναι ένα MPV 5+2 που έχει μήκος σχεδόν τέσσερα μέτρα, πλάτος 1,64, ύψος 1,49 m και μεταξόνιο 2,45 m. Αν το κοιτάξεις από εμπρός δεν το ξεχωρίζεις από το χάτσμπακ GO στο οποίο βασίζεται.

Με μεταξόνιο ίδιο με του GO, η μετουσίωσή του GO+ σε MPV γίνεται μέσω της επιμήκυνσης του πίσω προβόλου κατά 21 πόντους, εξασφαλίζοντας έτσι τον απαραίτητο χώρο για τους δύο επιπλέον επιβάτες.

Την κίνηση του GO+ αναλαμβάνει το ίδιο ισχνό ατμοσφαιρικό μοτέρ των 1.200 κυβικών που συνδυάζεται με 5άρι σασμάν που στέλνει την κίνησης στους εμπρός τροχούς. Στην καμπίνα, τη θέση του απλού ηχοσυστήματος έχει καταλάβει το Datsun Mobile Docking Station που υποστηρίζει και σύνδεση με smartphone.

Όπως και το Datsun GO έτσι και το GO+ θα κατασκευάζεται στην Purwakarta της Ινδονησίας, με προγραμματισμό τη διάθεσή του στις αγορές τον επόμενο χρόνο. Η τιμή και για τα δύο μοντέλα θα ξεκινά κάτω από τα 100.000.000 ινδονησιακές ρουπίες ή κάτω από τα €6.900.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube