Έτοιμο για το Παρίσι το ανανεωμένο VW Polo GTI

Έτοιμο για το Παρίσι το ανανεωμένο VW Polo GTI

Το ανανεωμένο VW Polo GTI έρχεται με 1.800άρη TSI 192 ίππων.

Η VW προχώρησε σε αποκάλυψη του ανανεωμένου VW Polo GTI, ενόψει του ντεμπούτου του στο σαλόνι του Παρισιού.

Οι μεγαλύτερες αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στους προφυλακτήρες, την μάσκα και τα φώτα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου. Στην καμπίνα, ο αέρας ανανέωσης επηρέασε τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων, που πλέον είναι νέα. Το flat bottomed τιμόνι παραμένει, όπως και οι κλασικές καρό ταπετσαρίες στα καθίσματα. Επιπλέον, απέκτησε μερικά διακοσμητικά χρώματος μαύρου gloss σε ταμπλό και πάνελ θυρών.

Τα μεγάλα νέα για το ανανεωμένο VW Polo GTI του 2014 έρχονται κάτω από το καπό. Ο twincharged 1.4 TSI των 180 ίππων αντικαταστάθηκε από ένα νέο 1.8 TSI με απόδοση 192 ίππους και 32,6 kgm ροπής. Σε αντίθεση με την προ facelift έκδοση που προσφερόταν μόνο με το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, το ανανεωμένο GTI διαθέτει πλέον χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά το DSG. Οι επιδόσεις που χαρίζει στο μίνι GTI είναι καλύτερες, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 6,7 sec και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 236 km/h.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για το ανανεωμένο VW Polo GTI θα μάθουμε σε λίγες μέρες στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube