Έτοιμη η Lamborghini Huracán Superleggera; [UPDATE: Τελικά όχι...]

Έτοιμη η Lamborghini Huracán Superleggera; [UPDATE: Τελικά όχι...]

Φωτογραφίες που διέρρευσαν χτες στο διαδίκτυο δείχνουν μια αγριεμένη έκδοση της Lamborghini Huracán, πιθανότατα την επερχόμενη έκδοση Superleggera.

Η γκάμα της Lamborghini Huracán εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις με ραγδαίο ρυθμό και σύντομα φαίνεται ότι θα τη δούμε σε μια δυνατότερη και πιο σκληροπυρηνική έκδοση, στο πρότυπο της Gallardo LP 570-4 Superleggera.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε η Huracán Spyder στη Φρανκφούρτη, ενώ τον Νοέμβριο ήταν η σειρά της πισωκίνητης Huracán LP 580-2 στο L.A. Auto Show. Τώρα η Lamborghini φαίνεται ότι έχει έτοιμη και την κορυφαία έκδοση της Huracán, και βγάζει τις επίσημες φωτογραφίες ή γυρίζει το προωθητικό της βίντεο σε κάποιο βουνό της Ιταλίας. Η αποκάλυψη έγινε στο forum HuracanTalk.

Η γαλάζια Lamborghini Huracán που φαίνεται στις φωτογραφίες έχει μια μεγάλη πίσω αεροτομή και φαρδύτερα εμπρός φτερά, με αεραγωγούς απαγωγής θερμότητας στο πίσω μέρος τους. Το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα είναι πιο τονισμένο, και πιθανότατα φιλοξενεί έναν αεροδυναμικό διαχύτη. Οι ζάντες είναι διαφορετικές από της απλής Huracán και οι δαγκάνες των φρένων είναι γαλάζιες.

Λογικά δεν θα περάσουν πολλές εβδομάδες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη και αυτής της Lamborghini Huracán, οπότε θα μάθουμε αν τελικά θα ονομάζεται Superleggera, SV ή κάπως αλλιώς, και βέβαια τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

UPDATE: Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο των φωτογραφιών ήταν μια η βελτιωμένη από τη Novitec Torado Huracán N-Largo.

[Πηγή: HuracanTalk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube