Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Volkswagen Passat

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Volkswagen Passat

Το ανανεωμένο Passat θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019 με αναθεωρημένη γκάμα κινητήρων και εμπλουτισμένο εξοπλισμό.

Η τελευταία γενιά του Volkswagen Passat (B8) παρουσιάστηκε το 2014, με αποτέλεσμα η γερμανική εταιρεία να ετοιμάζεται να του χαρίσει μέσα στο 2019 μια δεύτερη νιότη.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, τόσο η 4θυρη έκδοση όσο και η Variant, και τα μόνα τμήματα που είναι καμουφλαρισμένα είναι το εμπρός και το πίσω μέρος. Όπως είναι λογικό, το ανανεωμένο VW Passat θα δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το πιο ξεχωριστό Arteon, που θα επικεντρώνονται στη μάσκα και τα φώτα. Διαφοροποιημένοι θα είναι και οι προφυλακτήρες, όπως και τα πίσω φώτα.

Volskwagen Passat GTE

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα εντοπίζονται στις νέες ταπετσαρίες και τις διακοσμητικές φάσες, καθώς και στο αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας των 10,5”. Επιπλέον, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα εμπλουτιστεί με ότι νεότερο διαθέτει ο Όμιλος VW.

Η γκάμα κινητήρων θα απαρτίζεται από τις δύο εκδόσεις του 1.5 TSI με 130 ή 150 ίππους, τον 2λιτρο TSI καθώς και από τουλάχιστον μία πετρελαιοκίνητη έκδοση. Η έκδοση GTE θα συνεχίσει να υφίσταται στην γκάμα, μόνο που αυτή την φορά θα εφοδιαστεί με μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου που θα χαρίζει και ηλεκτρική αυτονομία μεγαλύτερη των 60 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube