Ετοιμάζει Aventador Performante η Lamborghini;

Ετοιμάζει Aventador Performante η Lamborghini;

Κατασκοπευτικές εικόνες μαρτυρούν ότι η ιταλική εταιρεία δοκιμάζει μια ειδική έκδοση της Aventador που μάλλον θα ονομάζεται Performante.

Οι φήμες για μια κορυφαία και με πιο σπορ χαρακτήρα έκδοση της μεγάλης Lamborghini πήραν φωτιά μετά από αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Αν και η μπροστινή όψη του αυτοκινήτου δε μαρτυρά κάτι ιδιαίτερο, η πίσω δείχνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την έκδοση S. Για την ακρίβεια έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια έκδοση Performante, στο πρότυπο της μικρότερης Huracán.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Lamborghini Huracán Performante: Το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nürburgring [video]

Τη μεγάλη διαφορά κάνουν οι δύο εξατμίσεις στο πίσω μέρος ανάμεσα από τα φώτα, οι οποίες αντικαθιστούν την κεντρικά τοποθετημένη των υπόλοιπων εκδόσεων. Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη έκδοση θυμίζει πολύ τα πρώτα «μουλάρια» δοκιμών της αντίστοιχης Huracán.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lamborghini Aventador LP 750-4 SV [video]

Ακόμα δε γνωρίζουμε εάν τελικά η συγκεκριμένη Aventador θα πάρει το πράσινο φως για παραγωγή, όμως θα πρέπει να προσφέρει κάτι περισσότερο από την έκδοση SV (SuperVeloce) των 750 PS και των 50 kg κάτω από την LP700-4 που έχουμε δοκιμάσει.



Με βάση αυτά που είδαμε από την Huracán Performante πάντως, δεν έχουμε λόγο να αποκλείσουμε τίποτα.

[Πηγή: Autoexpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube