Έρχεται το φρεσκαρισμένο Volkswagen Passat

Έρχεται το φρεσκαρισμένο Volkswagen Passat

Το ανανεωμένο Passat περιλαμβάνεται στην παγκόσμια στρατηγική νέων μοντέλων που περιλαμβάνει 22 λανσαρίσματα μέσα στο 2018.

Ο πρόεδρος της Volkswagen, Herbert Diess, ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο απολογισμού του 2017 ότι η γκάμα του Passat θα υποστεί το προγραμματισμένο φρεσκάρισμα του μέσου της ζωής του.

Η ανανέωση της οικογενειακής μπερλίνας της Volkswagen βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία, όπως ανέφερε ο Diess: «Το ανανεωμένο Volkswagen Passat βρίσκεται στα starting-blocks για την Ευρώπη. Φυσικά η ανανέωση περιλαμβάνει τις εκδόσεις Variant και το υβριδικό μοντέλο. Στο τέλος του χρόνου, το παράδειγμά του, το αστικό SUV μας, το T-Cross θα ακολουθήσει το παράδειγμά του [σ.σ. του λανσαρίσματος]».



Το ανανεωμένο Volkswagen Passat θα επωφεληθεί αναμφισβήτητα από νέο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, εκσυγχρονισμένη μάσκα, και μικρές αλλαγές στην καμπίνα και στο μηχανολογικό κομμάτι.

Το Passat facelift και το νέο T-Cross δεν θα είναι τα μόνα μοντέλα που είναι προγραμματισμένα στο ημερολόγιο των παρουσιάσεων. Η νέα γενιά του Touareg αναμένεται στις 23 Μαρτίου, ενώ όπως δήλωσε ο Diess, το 2020 περιμένουμε και την ανοιχτή έκδοση του T-Cross.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube