Έρχεται Alfa Romeo 6C το 2020;

Έρχεται Alfa Romeo 6C το 2020;

Ο γερμανικός βελτιωτικός Pogea Racing υποστηρίζει πως έχει έγκυρες πληροφορίες ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει διθέσιο supersport κουπέ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Pogea Racing, η Alfa Romeo ετοιμάζει ένα ακόμα σπορ κουπέ.

Μάλιστα η ανάρτηση ξεκινάει με τη φράση «Επιβεβαιώθηκε η Alfa Romeo 6C». Μέσα στο ίδιο post αναφέρεται ότι η πληροφορία έρχεται από μια απόλυτα έγκυρη και αξιόπιστη πηγή μέσα από την ίδια την Alfa Romeo, προηγούμενα λεγόμενα της οποίας έχουν επιβεβαιωθεί πολλές φορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180 PS

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα το 2020, ωστόσο η μορφή του θα γίνει γνωστή σε κάποιο από τα διεθνή σαλόνια Αυτοκινήτου της τρέχουσας ή της επόμενης χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μια ημέρα ολόκληρη, τέζα στο Balocco με Alfa Romeo 4C [video]

Εάν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν -και κυρίως το όνομα του μοντέλου, το πιθανότερο είναι πως θα έχει 6κύλινδρο κινητήρα. Λογικά τον ίδιο που κινεί την έκδοση Quadrifoglio της Giulia, με χωρητικότητα 2,9 lt, δύο τούρμπο, 510 PS και 61,2 kgm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel 210 PS Q4

Όπως είχε γίνει και με την 8C δεν είναι καθόλου απίθανο και για την 6C να έχει κλειστή και ανοιχτή έκδοση, ως μέλη του επενδυτικού πλάνου των €5,5 δισ. και των 8 αυτοκινήτων που έχει εκπονήσει η εταιρεία.


[Πηγή: Autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube