Έρχονται Ευρώπη οι Cadillac ATS Coupé και Escalade

Έρχονται Ευρώπη οι Cadillac ATS Coupé και Escalade

Στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα κάνουν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο τα δύο μοντέλα.

To premium παρακλάδι της General Motors, η Cadillac, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο ευρωπαικό κοινό τα δύο νεότερα μοντέλα της.

Πιο συγκεκριμένα, το περίπτερο της Cadillac στην έκθεση της Γενεύης θα κοσμούν η νέα κουπέ έκδοση του ATS και η νέα γενιά του μεγάλου SUV Escalade.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, το νέο ATS Coupé θα ξεκινήσει την εμπορική του διάθεση στην Ευρώπη το φθινόπωρο και, όπως είναι φυσικό, θα κοντράρει μοντέλα όπως το Audi A5 και η BMW 4. Αναλυτικές πληροφορίες δεν έδωσε η Cadillac για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ATS Coupé, αλλά σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, τροχούς 18” και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πολυμέσων. Ο κινητήρας του είναι 2λιτρος 4κύλινδρος τούρμπο με απόδοση 276 ίππους και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Στον έξτρα εξοπλισμό όμως του μοντέλου θα υπάρξει και δυνατότητα τετρακίνησης.

Το άλλο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο ευρωπαϊκό κοινό είναι το μεγάλο 7θέσιο SUV Escalade. Σύμφωνα με την Cadillac το νέο εσωτερικό διάταξης 2+2+3 προσφέρει μεγάλους χώρους και υψηλού επιπέδου ανέσεις. Θα προσφέρεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και ο κινητήρας είναι V8 6,2 λίτρων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών αμερικανικά μοντέλα θα μάθουμε λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube