Το επόμενο Toyota Prius+ θα έχει SUV χαρακτήρα

Το επόμενο Toyota Prius+ θα έχει SUV χαρακτήρα

Το γνωστό υβριδικό μοντέλο της Toyota φαίνεται πως θα αλλάξει χαρακτήρα στην επόμενη γενιά του.

Ακόμα ένα πολυμορφικό μοντέλο φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί από ένα SUV/crossover.

Πρόκειται για την επόμενη γενιά του MPV μέχρι σήμερα Toyota Prius+ το οποίο σύμφωνα με κατασκοπευτικές φωτογραφίες θα αλλάξει χαρακτήρα.

Παρότι το μοντέλο ακόμα εξελίσσεται και έχει πολύ βαρύ καμουφλάζ, είναι ορατή η αλλαγή της φιλοσοφίας του. Ωστόσο θα συνεχίσει να έχει κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία της σχεδίασης όλων των σύγχρονων Toyota, όπως για παράδειγμα τα φώτα καθώς κα μερικές ακμές του αμαξώματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Toyota C-HR 1.2T

Κυρίως οι αλλαγές είναι ορατές στην πλαϊνή όψη του, το οποίο θυμίζει μια πιο ψηλή εκτέλεση ενός χάτσμπακ. Η φιλοσοφία αυτή εξάλλου θα σημαίνει και την απαραίτητη πρακτικότητα που παραδοσιακά έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ώστε να συνεχίσει να ικανοποιεί τους υπάρχοντες πελάτες.

Ακόμα δε μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, πέραν του ότι θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA της εταιρείας που έχουμε ήδη γνωρίσει στη σημερινή γενιά του «κανονικού» Prius αλλά και στο C-HR.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο Toyota Prius Plug-in Hybrid

Η εμπορική του πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019, οπότε μέχρι τότε θα μαθαίνουμε και περισσότερες λεπτομέρειες.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube