Επίσημο: Opel Mokka X

Επίσημο: Opel Mokka X

Ανανεωμένη εμφάνιση, φρεσκαρισμένη γκάμα κινητήρων και πλουσιότερος εξοπλισμός για το crossover της Opel.

Το Opel Mokka πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012 και από τότε αποτελεί έναν από τους δυνατούς παίχτες της κατηγορίας των crossover, με πάνω από 500.000 πωλήσεις.

Με το ανανεωμένο Mokka, το Mokka X, η Opel στοχεύει να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική πορεία του μοντέλου. Οι κυριότερες αλλαγές στην εμφάνιση εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, τα δύο νέα χρώματα (Amber Orange και Absolute Red) και τα νέα φώτα, με τα εμπρός πλέον να μπορούν να είναι LED Matrix.

Στην καμπίνα, πέρα από τις νέες ταπετσαρίες, η σχεδίαση του ταμπλό είναι επηρεασμένη από το καινούριο Astra, με την μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων IntelliLink να δεσπόζει στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Η ανανέωση έφερε και εμπλουτισμό στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που συνεργάζονται με την βελτιωμένη κάμερα Opel Eye, ενώ και η γκάμα κινητήρων δεν έμεινε στάσιμη. Πέρα από τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις με τον 1.6 CDTi των 110 ή 136 ίππων, το Mokka X έχει και νέο κινητήρα βενζίνης που προέρχεται από την γκάμα του Astra. Πρόκειται για τον καινούριο αλουμινένιο 1.4 Turbo άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 152 ίππους και συνεργάζεται είτε με καινούρια κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων, μηχανικό ή αυτόματο.

Το Opel Mokka X θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube