Επίσημο: Νέο SsangYong Rexton [video]

Επίσημο: Νέο SsangYong Rexton [video]

Η SsangYong πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας γενιάς του Rexton στην Έκθεση της Σεούλ.

Η SsangYong χρησιμοποίησε την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Κορέας για να παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο μεγάλο 4x4 Rexton.

Η τελευταία γενιά του μοντέλου χρησιμοποιεί ένα καινούριο πλαίσιο τύπου σκάλας με αυξημένη ακαμψία και διαθέτει νέα συστήματα μετάδοσης. Η γκάμα κινητήρων διαθέτει δύο επιλογές, μία βενζίνης και μία πετρελαίου. Ο νέος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων έχει τούρμπο και άμεσο ψεκασμό, αποδίδει 225 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων της Aisin. Από την άλλη, ο φρεσκαρισμένος τουρμποντίζελ των 2,2 λίτρων αποδίδει 185 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο εφτά σχέσεων της Mercedes-Benz.

Η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια στον εμπρός άξονα και πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω, κάτι που σε συνδυασμό με την μελετημένη κατανομή βάρους, προσδίδει, σύμφωνα με την SsangYong, πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά.

Το νέο SsangYong Rexton είναι κατά βάση πισωκίνητο για οικονομία καυσίμου, με την τετρακίνηση να διαθέτει και κοντές σχέσεις για τις δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.

Οι διαστάσεις του νέου μεγάλου 4x4 της SsangYong (4,850mm x 1,920mm x 1,800mm) και το μεγάλο μεταξόνιο των 2,865mm υπόσχονται γενναιόδωρους χώρους στους επιβαίνοντες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η καμπίνα αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας υλικά και διαθέτει αντίστοιχου επιπέδου εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Ο εξοπλισμός ασφάλειας διαθέτει μεταξύ άλλων εννιά αερόσακους μαζί με αυτόν με τα γόνατα του οδηγού και τους πίσω πλευρικούς, Autonomous Emergency Braking, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Detection, ενώ αυτός της άνεσης έχει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό υψηλής απόδοσης, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 9,2”, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, σύστημα Easy Access και άλλα.

Το νέο μεγάλο 4x4 της SsangYong θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα πριν το τέλος του 2017.

[Πηγή: SsangYong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube