Επίσημο: Νέο Škoda Fabia Monte Carlo

Επίσημο: Νέο Škoda Fabia Monte Carlo

Η Škoda προσέθεσε την έκδοση Monte Carlo στην γκάμα του νέου Fabia, που αναμένεται και στη χώρα μας τον άλλο μήνα.

Η Škoda θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση Monte Carlo για το επίσης νέο Fabia, που οδηγήσαμε πρόσφατα στο εξωετρικό, που θα είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του σταντ της τσεχικής εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, στις 3 Μαρίου.

Δίπλα στο Fabia Monte Carlo θα φιγουράρουν το ολοκαίνουργιο Superb, το Octavia RS 230, αλλά και το στέισον Fabia, το Combi, κι αυτό σε τριμ Monte Carlo.

Η έκδοση Monte Carlo είναι κατ’ ουσία έκδοση εξοπλισμού, με κοσμητικές επεμβάσεις, ενώ η μόνη μηχανολογική επέμβαση είναι η τοποθέτηση σπορ ανάρτησης. Μεταξύ των αλλαγών, περιλαμβάνονται ζάντες ελαφρού κράματος 16” ή 17”, φιμέ τζάμια, πανοραμική γυάλινη οροφή και μαύρες διακοσμήσεις, όπως το «κέλυφος» των καθρεφτών, τα πλευρικά μαρσπιέ και το χείλος των προφυλακτήρων. Σκούρα είναι και η μεσαία κολόνα με τη σήμανση «Monte Carlo».

Στην καμπίνα, οι Τσέχοι τοποθέτησαν τριάκτινο τιμόνι ντυμένο με δέρμα, όπως με δέρμα είναι ντυμένος και ο λεβιές ταχυτήτων. Επίσης υπάρχουν σπορ καθίσματα αποκλειστικού σχεδιασμού για την έκδοση Monte Carlo, με το σαλόνι γενικότερα να είναι σε μαύρο χρώμα με τόνους του κόκκινου.

Το νέο Škoda Fiabia, μαζί και την έκδοση Monte Carlo, αναμένεται να τη δούμε στη χώρα μας τον επόμενο μήνα και ύστερα από το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Η τιμή του αυτοκινήτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή από την αντιπροσωπεία, αλλά εκτιμάμε ότι δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά από αυτή του απερχόμενου μοντέλου.

[Πηγή Škoda]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube