Επίσημο: Νέο Nissan Murano [video]

Επίσημο: Νέο Nissan Murano [video]

H Nissan αποκάλυψε το Murano τρίτης γενιάς που θα κάνει πρεμιέρα στο New York Auto Show, μεθαύριο 18 Απριλίου.

Με βάση το πρωτότυπο Resonance, το Murano 2014 που θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, ξεχωρίζει από τη νέα, γνώριμη από το Qashqai, μάσκα σε σχήμα «V», τα εμπρός φανάρια σε σχήμα μπούμερανγκ και την «πλωτή» οροφή.

Το πίσω μέρος είναι πιο «φλύαρο» και λιγότερο επιτυχημένο, με τα πίσω φώτα να συνεχίζονται νοητά από μαύρο πλαστικό, σε μια προσπάθεια να μην είναι ορατές οι πίσω κολόνες. Επιπλέον, το νέο Murano μπορεί να εξοπλιστεί με πανοραμική μονοκόμματη οροφή, φώτα LED εμπρός και 20ιντσες ζάντες.

Στην καμπίνα του νέου Murano, η εκτέλεση της Nissan είναι αναμφισβήτητα πιο πετυχημένη. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πρώτης διαλογής και ο σχεδιασμός μοντέρνος. Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται τα καθίσματα «Zero Gravity» και οι ξύλινες επενδύσεις με τις μεταλλικές διακοσμήσεις.
 
Για τον άναμμα του κίνητρα υπάρχει πλέον starter, ο αυτόματος κλιματισμός είναι φυσικά διζωνικός και στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια 7ιντση οθόνη υψηλής ανάλυσης. Ανάμασα από τα έξτρα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει φουλ δερμάτινο σαλόνι, κλιματιζόμενα καθίσματα και ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης της Bose.

Κάτω από το καπό του νέου Nissan Murano τρίτης γενιάς υπάρχει ένα 3,5λιτρο μοτέρ V6 που αποδίδει μέγιστη ισχύ 260 PS και μέγιστη ροπή 33,1 kgm. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματη μετάδοση CVT Xtronic και έξτρα με σύστημα τετρακίνησης.

Το νέο Nissan Murano θα λανσαριστεί εμπορικά στο τέλος του χρόνου, με την τιμή του να ανακοινώνεται λίγο πριν από το λανσάρισμα.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube