Επίσημο: Νέο Nissan Lannia [videos]

Επίσημο: Νέο Nissan Lannia [videos]

Η Nissan αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Lannia, μοντέλου που πιθανόν να παραμείνει σε εμπορική καριέρα αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.

Η Nissan με το Lannia, που στοχεύει σε μια νεανική πελατεία, καλύπτει την κατηγορία των σεντάν μεσαίου μεγέθους, με «επιπλέουσα» οροφή και εμπρός φανάρια σε σχήμα μπούμερανγκ.

Ένα μοντέλο του οποίου το πρόκριμα είχαμε δει πέρυσι σε πρωτότυπο με το ίδιο όνομα. Το Lannia αποτελεί δημιούργημα του γραφείου Nissan Design China και κάνει χρήση την οικεία πια εταιρική μάσκα σε σχήμα «V», ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένας στοιχειώδης διαχύτης και τα φανάρια γυρίζουν προς τα εμπρός, αγκαλιάζοντας το αμάξωμα.

Στην καμπίνα, το Nissan Lannia διαθέτει flat-bottomed τιμόνι, δερμάτινο και με κόκκινες ραφές, φωτιζόμενες ποτηροθήκες, 7ιντση οθόνη αφής που αποτελεί μέρος του συστήματος πολυμέσων που εξελίχτηκε μάλιστα στην Κίνα και κόκκινα γραφικά στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Τα καθίσματα και το κεντρικό υποβραχιόνιο είναι επίσης ντυμένα με δέρμα, ενώ τα μάνταλα των θυρών και η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων διαθέτουν χρωμέ φινίρισμα, όπως εξάλλου και το πλαίσιο των αεραγωγών του συστήματος αερισμού/κλιματισμού.

Η Nissan δεν ανέφερε κάτι σχετικό με την γκάμα των κινητήρων που θα κινεί το Lannia 2015. Αναμένουμε όμως αυτές οι πληροφορίες να δοθούν στη δημοσιότητα σχετικά γρήγορα, καθώς το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί εμπορικά το προσεχές φθινόπωρο.

[Πηγή Nissan]    


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube