Επίσημο, νέο μακρύ Range Rover L

Επίσημο, νέο μακρύ Range Rover L

Η Land Rover αποκάλυψε τη μακριά έκδοση του Range Rove 2014, πριν από τη σχεδιασμένη επίσημη παρουσιασή του στο Dubai Motor Show, τον Νοέμβριο.

Ενώ το στάνταρ Range Rover 2014 έχει μήκος πέντε μέτρα, η έκδοση LWB φτάνει τα 5,2 m, αυξάνοντας το εσωτερικό μήκος της καμπίνας κατά 14 πόντους. 

Η αύξηση του μήκους επέτρεψε στην πλάτη των πίσω θέσεων να ανακλίνεται ηλεκτρικά κατά 17 μοίρες αντί των οκτώ του στάνταρ μοντέλου, Οι πίσω θέσεις διαθέτουν ακόμη λειτουργία μασάζ και ρυθμιζόμενο φωτισμό περιβάλλοντος  LED, με τους φιλοξενούμενούς τους του να έχουν στη διάθεσή τους 10,2ιντση οθόνη TV, ενσωματωμένη στην πλάτη του εμπρός καθίσματος.

Το μακρύ Range Rover L 2014 θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Vogue, Vogue SE, Autobiography και Autobiography Black, ενώ μια υβριδική έκδοση αναμένεται στην αρχή της επόμενης χρονιάς.

Η έκδοση Autobiography Black είναι η κορυφαία σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, φλερτάροντας να ανταγωνιστεί πελατεία από την Bentley και τη νέα Mercedes-Benz S-Class. Φτιαγμένο ως το πρώτο προϊόν της νέας πρακτικής Engineered To Order, που αποτελεί ξεχωριστό τμήμα της Jaguar-Land Rover, διαφέρει από τα άλλα μοντέλα στη μάσκα, στα σήματα και στις διακοσμήσεις, και διατίθεται με 7ακτινες ζάντες 21" και 22”.

Οι μεγάλες αλλαγές έχουν συντελεστεί στην καμπίνα, με ακριβά υλικά, εκτεινόμενη ηλεκτρικά κεντρική κονσόλα, τραπεζάκια αεροπορικού με δερμάτινη επένδυση που περιλαμβάνουν υποδοχή φόρτισης USB και ποτηροθήκες .

Οι παραδόσεις του Range Rover L 2015 θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο,

]Πηγή Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube