Επίσημο: Νέο Infiniti Q50 LWB

Επίσημο: Νέο Infiniti Q50 LWB

H Infiniti θα αποκαλύψει την έκδοση του Q50 με το μακρύ μεταξόνιο, την Q50L, στο Chengdu Motor Show, που ανοίγει τις πύλες του στο τέλος αυτού του μήνα.

To νέο Infiniti Q50 LWB θα είναι ένα μοντέλο που θα κάνει καριέρα μόνο στην κινεζική αγορά, υπό την ονομασία Q50L. Το μήκος του θα είναι 4,8 πόντους μακρύτερο από το στάνταρ μοντέλο, φτάνοντας συνολικά τα 4,86 m, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2,9 m.

Κάτω από το καπό του Infiniti Q50L θα βρίσκεται ένας άρτι εξελιγμένος 4κύλινδρος δίλιτρος βενζινοκινητήρας με μέγιστη ισχύ 211 PS και ροπή 32,6 kgm. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο αυτόματο σασμάν με δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών.

Στα προηγμένα μηχανολογικά στοιχεία του αυτοκινήτου το νέο σύστημα διεύθυνσης Direct Adaptive Steering (DAS), την οθόνη αφής InTouch HCI της Infiniti, διατήρηση πορείας στη λωρίδα Active Lane Control (ALC) και ηχοσύστημα Studio on Wheels της Bose με 14 ηχεία.

Οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί καταναλωτές μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα για το νέο Q50L, αλλά θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ανανεωμένο Q70L που θα αποκαλυφθεί στο New York Auto Show, τον Απρίλιο του 2015.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube