Επίσημο: Νέα BMW M4 Cabrio [videos]

Επίσημο: Νέα BMW M4 Cabrio [videos]

Η BMW M4 Cabrio καταφτάνει στην αγορά ύστερα από «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση, μιας και το πρώτο οπτικό υλικό δημοσιοποιήθηκε επίσημα τον Απρίλιο.

Η νέα BMW M4 Cabrio ανοίγει και κλείνει με μια αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή τριών κομματιών μέσα σε 20” και με ταχύτητα μέχρι 18 km/h.  

Όπως περιμένατε και όπως ξέρουμε, κάτω από το καπό φορά το ίδιο 3λιτρο, 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ TwinPower Turbo που φορά και η M4 Coupé με 431 PS και 56,1 kgm. Απόδοση που μεταφέρεται φυσικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν με έξι ταχύτητες (στάνταρ) ή μέσω ενός αυτόματου διπλόδισκου 7τάχυτου σασμάν M-DCT (έξτρα). Το εργοστάσιο δίνει τιμή για την τυποποιημένη κατανάλωση σε μικτό κύκλο 8,7 lt/100 km και για την ίδια μέτρηση εκπομπές CO2 204 g/km

Οι επιδόσεις της νέας BMW M4 Cabrio υποστηρίζονται από μια γκάμα τεχνολογιών του M division που περιλαμβάνουν το Active M Differential, ανθρακονημάτινα φρένα με τακάκια ειδικής πάστας και χρυσαφί δαγκάνες, σπορ ρυθμισμένο τιμόνι και ανάρτηση Adaptive M με τρεις οδηγικές ρυθμίσεις: Comfort, Sport και Sport+.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν για να μπορεί η νέα BMW M4 Cabrio να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 4,4” (με σασμάν M-DCT) και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Η τιμή της νέας BMW M4 Cabrio στην Ελλάδα ξεκινά από τα €121.200 και θα βρίσκεται στις εκθέσεις από 6 Σεπτεμβρίου.


[Πηγή: BMW, πηγή video BMW μέσω carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube