Επίσημο: Η Škoda αποκαλύπτει την καμπίνα του νέου Superb

Επίσημο: Η Škoda αποκαλύπτει την καμπίνα του νέου Superb

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης του νέου Superb, η Škoda έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του.

Η Škoda μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση για τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει για τα νέα της μοντέλα με το concept VisionC που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο.

Αν και η επίσημη παρουσίαση της τρίτης γενιάς του Superb θα γίνει σε δύο μήνες στην έκθεση της Σαγκάης, η τσέχικη εταιρεία δημοσίευσε σήμερα την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου Superb.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι σχεδιαστικά η καμπίνα είναι σαφώς πιο μοντέρνα από αυτή του προηγούμενου μοντέλου, κάτι που συνάδει με τους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι η νέα γενιά της ναυαρχίδας της «ανεβαίνει» κλάση.

Ο στόχος είναι «μια πιο μοντέρνα, κομψή και σοφιστικέ εικόνα» που συνδυάζει μεγαλύτερους χώρους, πρακτικότητα και μοναδική σχεδίαση. Σύμφωνα με τη Škoda τα υλικά είναι αναβαθμισένα και οι βελτιώσεις που έχει υποστεί το νέο Superb φέρνουν την ποιότητα μεγαλύτερων μοντέλων στην μεσαία κατηγορία, θέτοντας νέα στάνταρ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube