Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota Auris 2015

Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota Auris 2015

Το φρεσκαρισμένο Toyota Auris απέκτησε νέο look και αναβαθμισμένους κινητήρες, ως μέρος του προγραμματισμένου facelift του μέσου της ζωής του.

Το facelift που βλέπουμε στις φωτογραφίες αποτελεί μια πρόγευση από το επίσημο ντεμπούτο του Toyota Auris 2015 στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Το Auris είναι το τελευταίο Toyota που βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης, ακολουθώντας το Avensis, το οποίο επίσης θα δούμε ανανεωμένο στη Γενεύη. Το Auris 2015 υπεβλήθη σε έναν ελαφρύ ανασχεδιασμό, σε αντίθεση με το Avensis για το οποίο το σχεδιαστήριο της Toyota επεφύλαξε μια πιο εις βάθος επικαιροποίηση, ειδικά στο εμπρός μέρος του. Τα πιο σημαντικά στοιχεία αναφοράς είναι η νέα μάσκα, τα ανασχεδιασμένα φώτα και η αναμόρφωση του κάτω μέρους του προφυλακτήρα.



Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μόνο από το εμπρός μέρος του Auris 2015, αλλά και το πίσω είναι πολύ πιθανό να έχει πλέον νέα φανάρια και άλλες αισθητικές διαφοροποιήσεις. Όπως επίσης τέτοιες υπάρχουν και στην καμπίνα. Πέρα όμως από τις εικόνες, η Toyota αποκάλυψε και πληροφορίες που κρατούσε μέχρι σήμερα ως επτασφράγιστο μυστικό, λέγοντας ότι θα υπάρχουν νέα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως και «νέοι και βελτιωμένοι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ». Και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το 1.600άρι μοτέρ ντίζελ της BMW, μονάδα που γνωρίζουμε ότι τοποθετείται ήδη στο Toyota Verso, ενώ αναμένεται να βρει θέση και κάτω από το καπό του Avensis.

  

Το υβριδικό σύστημα HSD θα συνεχίζει να διατίθεται με την γκάμα του νέου Auris 2015, με την Toyota να δηλώνει ότι το μοντέλο αυτό κάλυψε τις μισές ευρωπαϊκές πωλήσεις του 2014. Η ανανέωση του Auris περιλαμβάνει τόσο το χάτσμπακ όσο και το στέισον και για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα, οπότε και θα ανοίξει τις πύλες της επισήμως η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης.

[Πηγή Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube