Επίσημο: Ανανεωμένες Mercedes-Benz CLA & CLA Shooting Brake [48 φωτογραφίες+video]

Επίσημο: Ανανεωμένες Mercedes-Benz CLA & CLA Shooting Brake [48 φωτογραφίες+video]

H Mercedes-Benz αποκάλυψε τις facelifted CLA και CLA Shooting Brake που θα ντεμπουτάρουν επίσημα στο Νew York International Auto Show 2016.

Οι ανανεωμένες CLA και CLA Shooting Brake προικίστηκαν με νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη διαμαντέ μάσκα και νέες 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Συνεχίζοντας με τις εξωτερικές αλλαγές να αναφέρουμε τις χωνευτές μπούκες της εξάτμισης, την προσθήκη του χρώματος Cavansite Blue Metallic στην παλέτα του αυτοκινήτου. Στα επιπλέον έξτρα περιλαμβάνονται εμπρός φανάρια LED High Performance με θερμοκρασία χρώματος πιο κοντά σε αυτή των φώτων ημέρας απ’ ό,τι το σύνηθες χρώμα των τυπικών xenon.

Στην καμπίνα, οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες με ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναβαθμισμένη ταπετσαρία, πιο κομψό σύστημα πολυμέσων με 8άρα οθόνη. Επιπλέον στη διακόσμηση περιλήφθηκαν περισσότερα χρώμια, ανασχεδιασμένο καντράν και στα έξτρα προστέθηκε ξύλο με νερά στο χρώμα της μαύρης τέφρας και αλουμίνιο με κυψελωτό φινίρισμα.

Όσον αφορά την γκάμα των μοτέρ, αυτή περιλαμβάνει δύο κινητήρες ντίζελ και δύο βενζίνης. Στους μεν πρώτους, ο βασικός είναι ο 4κύλινδρος 1.500άρης με τους 109 PS και ο 4κύλινδρος 2,1λιτρος σε δύο εκδόσεις ισχύος, 136 και 177 PS. Στις βενζίνες το βασικό μοτέρ είναι το 4κύλινδρο 1.600άρι με 122 ή 156 άλογα, καθώς και το δίλιτρος σε τέσσερις εκδόσεις ισχύος: 184, 211, 218 και 381 PS.

H ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA θα αποκαλυφθεί στο New York Auto Show  2016, στις 23 Μαρτίου, ενώ η αντίστοιχη CLA Shooting Brake θα ντεμπουτάρει στα Laureus World Sports Awards, στο Βερολίνο, τον Απρίλιο. Τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν την εμπορική διάθεσή τους από τη Γερμανία, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube