Επίσημο: Ανανεωμένα Dacia Dokker και Lodgy

Επίσημο: Ανανεωμένα Dacia Dokker και Lodgy

Ύστερα από τα αναβαθμισμένα Sandero και Logan το 2016, η Dacia προχώρησε σε αντίστοιχη ανανέωση και για τα Dokker και Lodgy.

Dokker και Lodgy υπέστησαν αισθητική αναβάθμιση τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα που περιλαμβάνει νέα γρίλια στη μάσκα, ανασχεδιασμένο χείλος πορτμπαγκάζ στο Lodgy, νέο σχέδιο στις 16άρες ζάντες.

Στην καμπίνα, τοποθετήθηκε 4άκτινο τιμόνι, ανασχεδιάστηκαν οι αεραγωγοί του συστήματος αερισμού/κλιματισμού και αναβαθμίστηκαν οι διακοσμήσεις των εκδόσεων.

Ειδικά για την έκδοση Stepway του Lodgy, η Dacia ενέταξε στο στάνταρ εξοπλισμό υποβραχιόνιο, ενσωματωμένο στο κάθισμα του οδηγού, αυτόματο ηλεκτρικό παράθυρο για τον τελευταίο, ανακλινόμενο τραπεζάκι στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος και νέο δίχτυ συγκράτησης αντικειμένων για το συνοδηγό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα γενέθλια γκάμα Dacia

Στο έξτρα εξοπλισμό περιλήφθηκε κάμερα οπισθοπορείας για όποιον θα ήθελε αυτό το στοιχείο, έναντι 200 ευρώ που απεικονίζει τη θέασή της στην κύρια οθόνη του ταμπλό.

Η γκάμα των μοτέρ παρέμεινε απαράλλαχτη. Ενώ λοιπόν τα ανανεωμένα Logan and Sandero υποδέχτηκαν το νέο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα με τους 75 ίππους, τα αντίστοιχα Lodgy και Dokker αρκούνται στους βενζινοκινητήρες SCe 100 και TCe 115, και στον ντίζελ dCi 90. Το Dokker όμως μπορεί να φορέσει και τον ντίζελ dCi 75, ενώ το  Lodgy και τον dCi 110.

Το βιβλίο παραγγελιών άνοιξε στη γαλλική αγορά για τα δύο αυτοκίνητα, με τιμή εκκίνησης τις €10.150 για το Lodgy και τις €9.650 για το Dokker. Οι παραδόσεις και για τα δύο θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι κανένα από τα δύο δεν εισάγεται από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.

[Πηγή Dacia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube