Επίσημη ανακοίνωση Ford: Έρχεται το νέο Focus RS

Επίσημη ανακοίνωση Ford: Έρχεται το νέο Focus RS

Η έλευση του νέου Focus RS θα δημιουργήσει μία νέα οικογένεια σπορ αυτοκίνητων που θα αποτελείται το 2020 από 12 μοντέλα.

Η Ford ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει την κορυφαία RS έκδοση του Focus, η οποία θα διατεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε όλο τον κόσμο.

Πέρα όμως από την επίσημη επιβεβαίωση για την δημιουργία και την παγκόσμια διάθεση του νέου Ford Focus RS, η Ford ανέφερε ότι ετοιμάζει μία νέα οικογένεια σπορ αυτοκίνητων που το 2020 θα αποτελείται από 12 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Focus RS. Αυτή η απόφαση, αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ford για περισσότερα αυτοκίνητα επιδόσεων, ανταλλακτικά και αξεσουάρ στην παγκόσμια αγορά, μέσω του νέου τμήματος Ford Performance Team.

To νέο τμήμα Ford Performance Team ενοποιεί το Team RS (Rallye Sport), το Ford SVT (Special Vehicle Team) και την Ford Racing σε παγκόσμιο επίπεδο, και πλέον θα αποτελεί εργαστήριο καινοτομίας και δοκιμών με στόχο την δημιουργία μοναδικών οχημάτων επιδόσεων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και φυσικά εκδηλώσεων για του οπαδούς των σπορ Ford.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube