Επίσημες φωτογραφίες για τα νέα Smart ForTwo και ForFour

Επίσημες φωτογραφίες για τα νέα Smart ForTwo και ForFour

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση των νέων Smart ForTwo και ForFour οι πρώτες φωτογραφίες τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Η χαρακτηριστική διχρωμία των μοντέλων της Smart παραμένει, κατά τα άλλα όμως η σχεδίαση διαφέρει αρκετά από τα μοντέλα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στα νέα Smart ForTwo και ForFour τα εμπρός και πίσω φώτα είναι μεγαλύτερα και έχουν περισσότερες γωνίες. Οι τροχοί δείχνουν ακόμα πιο απομακρυσμένοι στις γωνίες του αμαξώματος, διογκώνοντας αντίστοιχα τους προφυλακτήρες. Γνωρίζουμε ότι το μήκος του ForTwo παραμένι αμετάβλητο στα 2,69 m, ενώ το ForFour φτάνει τα 3,51 m. Ακόμα πιο έντονες όμως είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό.

Το ταμπλό είναι πολύ πιο συμβατικό από του απερχόμενου Smart ForTwo και η παραπέμπει σχεδιαστικά σ' αυτό του νέου Renault Twingo. Ανάμεσα σε αυτό και στον επιλογέα ταχυτήτων υπάρχει μια φαρδιά κονσόλα με δύο ποτηροθήκες. Ποτηροθήκες έχουν και οι πίσω επιβάτες στην περίπτωση του ForFour, με το κάθισμα να έχει σαφώς διθέσια διαμόρφωση.

Οι πιο πλούσιες εκδόσεις των Smart ForTwo και ForFour θα μπορούν να εξοπλιστούν και με ένα κορυφαίο ηχοσύστημα της JBL, που επίσης παρουσιάστηκε σήμερα. Στο ForTwo ένας 6κάναλος ενισχυτής θα συνδυάζεται με οκτώ ηχεία, με κεντρικό ηχείο στο ταμπλό και αφαιρούμενο subwoofer στον χώρο αποσκευών. Ενώ στο ForFour ο ενισχυτής θα είναι 8κάναλος και θα οδηγεί συνολικά 10 ηχεία.

Η επίσημη παρουσίαση των νέων Smart ForTwo και ForFour θα γίνει απόψε το βράδυ, οπότε και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτά. Από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, σημειώστε ότι θα χρησιμοποιούν κι αυτά τους κινητήρες του νέου Renault Twingo, με το οποίο άλλωστε τα Smart μοιράζονται το 70% των μηχανικών του μερών: έναν ατμοσφαιρικό 1.000άρη με 70 PS και έναν 0.9 Turbo με 90 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube