Επίσημες επιδόσεις για την ευρωπαϊκή Mustang [videos]

Επίσημες επιδόσεις για την ευρωπαϊκή Mustang [videos]

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομερή στοιχεία επιδόσεων για τη Mustang ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Σχεδιασμένη με στόχο να γίνει το «ταχύτερο σε επιτάχυνση μοντέλο μαζικής παραγωγής της Ford που διατίθεται στην Ευρώπη», η Mustang στην κορυφαία έκδοσή της χρησιμοποιεί ένα 5λιτρο μοτέρ V8 που αποδίδει 421 PS και 54,0 kgm. Όταν συνδυάζεται δε με το στάνταρ 6άρι χειροκίνητο σασμάν χρειάζεται μόλις 4,8” για το 0-100 km/h.

Για όσους όμως θέλουν να γευτούν μια Mustang σε πιο αποδοτικό πακέτο υπάρχει η έκδοση με τον 4κύλινδρο 2,3λιτρο EcoBoost που αποδίδει μέγιστη ισχύ 317 PS και μέγιστη ροπή 44,0 kgm. Νούμερα που επαρκούν για επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,8” και μέση τυποποιημένη κατανάλωση 8,0 lt/100 km.

Μιλώντας για επιδόσεις, όλες οι Mustang ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα εξοπλίζονται με Performance Pack που περιλαμβάνει φρένα υψηλών επιδόσεων και αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης. Θα χρησιμοποιούν ακόμη σύστημα Launch Control (έξτρα) και Selectable Drive Modes με τέσσερις οδηγικές ρυθμίσεις: Normal, Sport+, Track και Snow/Wet.



Όσον αφορά τον υπόλοιπο δυναμικό εξοπλισμό, θα είναι «φορτωμένες» πλουσιοπάροχα, με αυτόματα εμπρός φανάρια LED, ένα πίσω διαχύτη και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος. Μεταξύ άλλων θα εξοπλίζονται ακόμη με διζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό, ηχοσύστημα με εννέα ηχεία, SYNC2 και σύστημα πολυμέσων με 8ιντση οθόνη.  

Η Ford Europe έχει ήδη δεχτεί 2.200 παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Ιούλιο, αλλά εν τω μεταξύ μέχρι τότε θα σας έχουμε μεταφέρει τις οδηγικές εντυπώσεις μας.

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube