Ένα διαφορετικό Toyota Prius στη Νέα Υόρκη

Ένα διαφορετικό Toyota Prius στη Νέα Υόρκη

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα μια ιντριγκαδόρικη εικόνα-teaser για ένα νέο Prius που θα αποκαλύψει στο New York International Auto Show 2016.

Η εικόνα-teaser που βλέπετε απεικονίζει το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του Prius που οδηγήσαμε πρόσφατα.

Και ενώ το τελευταίο διαθέτει κάθετα πίσω φανάρια, το μοντέλο του teaser έχει φώτα σχήματος «μπούμερανγκ» που ενώνονται με παράλληλη φωτεινή στήλη που τρέχει στο χείλος εκφυγής του πορτμπαγκάζ. To αισθητικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και μαζί αεροδυναμικό, αλλά ας μην προτρέχουμε κι ας περιμένουμε για μια ασφαλή κρίση με την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά την ταυτότητα του αυτοκινήτου, πιθανότατα πρόκειται για την επαναφορτιζόμενη εκδοχή του Prius, χωρίς βέβαια να αποκλείουμε ένα Prius άλλης κατηγορίας αμαξώματος, όπως για παράδειγμα χάτσμπακ ή MPV.

Η Toyota προαναγγέλλει το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει στο New York International Auto Show 2016 ως «την επόμενη εξέλιξη μέσα στην γκάμα του νέου Prius» και θα πρωταγωνιστεί στο σταντ της ιαπωνικής εταιρείας μαζί με το Highlander 2017.

[Πηγή Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube