Είναι αυτή η επερχόμενη BMW X3 M 2018; [video]

Είναι αυτή η επερχόμενη BMW X3 M 2018; [video]

H επόμενη γενιά της ΒMW Χ3 θα εμπεριέχει στην γκάμα και μια εκρηκτική έκδοση με σήμανση «Μ». Και το καμουφλάρισμένο αυτοκίνητο που γυρίζει στο Nürburgring ακούγεται ως τέτοια.

Το καμουφλάζ με τις μεμβράνες, τόσο βαρύ όσο και περίτεχνο, εμποδίζει να εντοπίσεις τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τα στάνταρ μοντέλα της μελλοντικής BMW X3 2018. Αλλά το αυτοκίνητο δείχνει να φορά διαφορετική μάσκα και πιο ογκώδη προφυλακτήρα εμπρός, ενώ πίσω φαίνεται μια 4μπουκη εξάτμιση.

Στις στροφές του Ring, το αυτοκίνητο δείχνει να στρίβει πιο «τραπέζι» από τις scooped Χ3 που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ φορά και φαρδύτερες ζάντες. Εκείνο που όμως μας κάνει πιο υποψιασμένους είναι ο ήχος του, με το video να το δείχνει στους δρόμους γύρω από το Nürburgring, πριν αρχίσει να γυρίζει στην Πράσινη Κόλαση.

Μια BMW X3 M το πιθανότερο είναι να φορά τον ίδιο 6κύλινδρο σε σειρά TwinPower Turbo που φορούν οι M3 και M4 Coupé, με τη ισχύ του να κινείται μέσα στο φάσμα των 400 έως 500 ίππων. Ισχύς που δεν θα την κάνει ταχύτερη από μια BMW X5 M, αλλά το πιθανότερο να είναι πιο σπορ, λόγω μικρότερου βάρους και μεγαλύτερης ακρίβειας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube