Ειδική έκδοση Neiman Marcus για την Aston Martin Vanquish Volante στο LA Auto Show

Ειδική έκδοση Neiman Marcus για την Aston Martin Vanquish Volante στο LA Auto Show

Μια ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish Volante, ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής, θα επιδειχτεί στο Los Angeles Auto Show την άλλη εβδομάδα.

Μια ειδική έκδοση θα αποτελεί την προεξέχουσα του αμερικανικού λανσαρίσματος της Aston Martin Vanquish Volante.

Η επεριορισμένης έκδοσης Vanquish Volante θα κάνει την επίσημη πρώτη της στο Los Angeles Auto Show την επόμενη εβδομάδα.

Μόνο δέκα αυτοκίνητα από την Neiman Marcus Edition Vanquish Volante θα φτιαχτούν από το Q, το κλάδο εξατομίκευσης της Aston Martin. To αυτοκίνητο δημιουργήθηκε με τη σύμπρακη του ντίλερ Galpin Aston Martin και περιλαμβάνεται στον κατάλογο κύρους Neiman Marcus Fantasy Christmas Catalogue του 2013. Η Aston Martin λέει ότι το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από την DB6 Volante του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Από το ίδιο αυτοκίνητο προέρχεται και η απόχρωση Seychelles Blue που συνδυάζεται με οροφή Atlantic Blue και ασημί διακριτικά και σήματα. Η καμπίνα είναι ντυμένη με μαύρο δέρμα με μπλε μπορντούρα, τιμόνι από την One-77, διακοσμήσεις από ξύλο καρυδιάς στο ταμπλό και ένα σετ αποσκευών, μεταξύ των άλλων στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την Neiman Marcus Edition Vanquish Volante.

Το αυτοκίνητο στη Βρετανία κοστίζει 214.300 στερλίνες, 29.000 παραπάνω από τη στάνταρ Aston Martin Vanquish Volante.

[Aston Martin]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube