Ειδική έκδοση BMW M2, αλλά μόνο για Αμερική

Ειδική έκδοση BMW M2, αλλά μόνο για Αμερική

Διαρροή στο σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών δείχνει ειδική έκδοση της BMW M2 για τις Η.Π.Α, σε περιορισμένο αριθμό.

Ενώ περιμένουμε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της BMW M2, ενδεχομένως μία έκδοση CS ή GTS, πρακτική που το εργοστάσιο ακολουθεί και με την M4, στην Αμερική φαίνεται πως έχουν ήδη το προνόμιο μιας ειδικής Μ2 και μάλιστα περιορισμένης παραγωγής.

Τα μέλη του BMW Blog εντόπισαν στο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών για την Αμερική την επιλογή “M2 Performance Edition”, με τιμή από $61.695. Η παραγωγή θα είναι περιορισμένη σε 150 μονάδες. Δεν έχει επιπλέον ισχύ. Για αυτό υπάρχουν αρκετές προτάσεις βελτίωσης, όπως ας πούμε η BMW M2 της Schnitzer. Στο αυτοκίνητο της αμερικάνικης αγοράς για το οποίο μιλάμε υπάρχουν κάποιες μικρές επεμβάσεις μηχανολογικού χαρακτήρα. Κατά τα άλλα, οι αλλαγές είναι αισθητικής φύσης και αφορούν σε στοιχεία από την λίστα των εξαρτημάτων Μ Performance τα οποία έχουν ενσωματωθεί ως πακέτο στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη Αφιέρωμα BMW M Division [video]

Μαύρα «νεφρά» στη μάσκα, μαύρες γρίλλιες στους πλευρικούς αεραγωγούς, εξάτμιση M Performance με απολήξεις τιτανίου, ανάρτηση coil over M Performance και κάποιες ακόμη πινελιές στον διάκοσμο ξεχωρίζουν την έκδοση από τις απλές Μ2. Και τα 150 κομμάτια θα είναι βαμμένα στο λευκό Alpine White χρώμα. Και θα έχουν το Μ Driver’s Package, που ανεβάζει την τελική στα 270 km/h.

 Η έκδοση αυτή μπορεί να είναι ο προπομπός της BMW M2 CS, η οποία, στα πρότυπα της αντίστοιχης Μ4, θα έχει μεγαλύτερα φρένα και αυξημένη ισχύ, πάνω από το όριο των 400 ίππων.



Πηγή Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube