Η Mitsubishi ανακοινώνει νέο pick-up L200

Η Mitsubishi ανακοινώνει νέο pick-up L200

Η Mitsubishi μας υπενθύμισε με σημερινό δελτίο Τύπου ότι πρόκειται για μια εταιρεία με εξειδίκευση στα επαγγελματικά και στα pick-up.

Η οικογένεια του L200, γεννημένη κατά τη δεκαετία του ’70, θα συνεχίσει την πορεία της στην κατηγορία των pick-up με ένα νέο μοντέλο. Πόσο όμως «νέο» θα είναι. Θα πρόκειται για ανανέωση ή για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο;

Λανσαρισμένο το 2014, το τελευταίο μοντέλο της οικογένειας των pick-up της Mitsubishi παραμένει ένα αυτοκίνητο πιστό στο DNA της φίρμας, με 2,4λιτρο μοτέρ και κεντρικό διαφορικό τύπου Τόρσεν από το βασικό μοντέλο.

Οι Ιάπωνες όμως ανακοίνωσαν ήδη ότι το νέο αίμα του L200 βρίσκεται ante portas και θα βουτήξει σε μια αγορά pick-up πιο ανταγωνιστική από ποτέ με την προσφορά να έχει προσλάβει πληθωρική διάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test Drive: Mitsubishi L200 Club Cab 2.4 MIVEC 181 PS

«Το μέλλον του pick-up θα αποκαλυφθεί προσεχώς», ανακοίνωσε η Mitsubishi και έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δείχνει ένα ανασχεδιασμένο ρύγχος που υπακούει στα σύγχρονα σχεδιαστικά στάνταρ της φίρμας. Και εδώ να σημειώσουμε την παρουσία των χαρακτηριστικών «μπούμερανγκ» σε κάθε πλευρά της μάσκας.

Το νέο L200, το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ένας ισχυρός ανασχεδιασμός, θα μπορούσε επίσης να υιοθετεί και μηχανολογικές τροποποιήσεις, προκειμένου να συμμορφωθεί με το νέο πρωτόκολλο μέτρησης της κατανάλωσης και των ρύπων. Οπότε αναμένουμε να δούμε αν η Mitsubishi θα διατηρήσει το 2,4λιτρο μοτέρ του L200 στην υφιστάμενη διαμόρφωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube